Din foretrukne bilforhandler

Om os

CL Leasing

Vi skal være din
fortrukne bilforhandler

SEG er en virksomhed, der tilbyder en lang række muligheder når det kommer til dine ønsker. Vi er et stærkt team med 15 års erfaring inden for bilbranchen. Vores mange års erfaring har givet os et solidt fundament til at drive en virksomhed, som har kundens ønsker og behov i fokus. 

SEG består af flere afdelinger. SEG Leasing hvor vi tilbyder biler til leasing. SEG Cars hvor vi sælger brugte biler og til sidst  SEG AutoCare som er vores værksted hvor vi b.la. tilbyder reparationer, undervognsbehandling, service samt bilpleje. Hos os er mulighederne derfor mange! 

Vi sigter efter at være din gennemskuelige leasingpartner/bilforhandler. Vi hjælper dig hele vejen og vægter din tilfredshed højt. Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste løsninger inden for finansiering, leasing eller køb, både til privatpersoner og erhverv. Hos SEG sigter vi højt, og derfor sigter vi efter at yde branchens bedste service og rådgivning. 

Så om du skal have en bil til køb, eller en bil til leasing så hjælper vi dig godt på vej! Sammen kan vi realisere din drøm, og du kan regne med os igennem hele processen.

Kontakt os